Over NL-IPV

Nederlands Instituut voor Publieke Veiligheid

Het NL-IPV is ontstaan op initiatief van Icoon Training & Coaching. Al meer dan 15 jaar begeleidt Icoon vele organisaties, managers en medewerkers in hun persoonlijke en professionele transities in omgang met veiligheid, agressie/geweld en organisatie ontwikkelingen. Door de grote toename van agressie en geweld en de leervragen van publieke dienstverleners, heeft Icoon haar activiteiten die te maken hebben met agressie en veiligheid ondergebracht in het NL-IPV.

Het NL-IPV wil agressie doen stoppen door werknemers en organisaties te leren hoe zij agressie kunnen herkennen en kunnen beïnvloeden. Dit doen wij door praktische trainingen te organiseren, maar ook door vooraf de organisatie te scannen op veiligheid,  interviewen van werknemers, het bestuderen van agressie en veiligheidsprotocolen en eventueel meelopen op de werkvloer.

Het NL-IPV is ook uw partner voor het opzetten van uw beveiliging. Wij gebruiken hiervoor de DHM-methode ( De Haagse Methodiek).

Deze methode biedt alle “instrumenten” die binnen organisaties nodig zijn om een sluitende beveiliging tegen onbevoegde beïnvloeding van de bedrijfsactiviteiten op te zetten.

Trainingen