Cameracatalogus

Zeer scherp beeld tot in detail. Dit Base-line IP HD WiFi camerasysteem met bullet camera’s van 2 megapixel geeft superieure beelden. Het vastleggen tot in detail is nog nooit zo eenvoudig geweest. De camera’s beschikken over vrijwel alle denkbare technieken die het beeld optimaliseren met als resultaat dat fel tegenlicht en beeldruis tot het verleden behoren. Kortom beter dan dit kan het niet worden! De accu’s kunnen tot wel 3 maanden stroom leveren, afhankelijk van het gebruik. Deze set is ideaal om als mobiel cctv systeem te gebruiken, op de boot, camper en plaatsen waar weinig stroomvoorziening is.


Beeldkwaliteit in 4k ultra HD. Met onze Base-line WiFi Bullet camera heeft u haarscherp beeldkwaliteit zowel overdag als in de nachturen. De Base-line WiFi Bullet camera heeft een nachtzicht tot 25 meter, een resolutie van 8mp 4k UHD (2608 x 1952). U kunt alles tot in detail in beeld brengen. De Bullet camera heeft een fixed lens van 3.6mm, dit is in een kijkhoek van 90°.


Beeldkwaliteit in 4k ultra HD. Met onze Base-line Nivian Bullet camera heeft u haarscherp beeldkwaliteit zowel overdag als in de nachturen. De Nivian Bullet camera heeft een nachtzicht tot 20 meter. Met een resolutie van 8mp 4k UHD (3840 x 2160) kunt u alles tot in detail in beeld brengen. De Bullet camera heeft een fixed lens van 3.6mm, dit is in een kijkhoek van 85° .


Haarscherpe beelden Met onze Base-line Dome camera heeft u kraakhelder kleur beeld overdag en haarscherpe beelden in de nachturen. Met een resolutie van 5mp (2560 x 1944) kunt u alles tot in detail in beeld brengen. De Dome camera heeft een sterk infrarood nachtzicht tot 30 meter.


Ervaar haarscherp beeld met onze Boss-line ColorSeries. De Dome camera heeft een kraakhelder kleur beeld zowel overdag als in de nachturen. Met de “ultra lichtgevoelige” beeldsensor en de ingebouwde LED verlichting heeft u nachtzicht tot wel 30 meter. Met een resolutie van 4mp (2560 x 1440) kunt u alles tot in detail in beeld brengen. De Dome camera heeft een vaste lens van 4mm, dat is een kijkhoek van 85°.


Beeldkwaliteit in 4k ultra HD. Met onze Boss-line Dome camera heeft u haarscherp beeldkwaliteit zowel overdag als in de nachturen. De Boss-line Dome camera heeft een nachtzicht tot 40 meter. Met een resolutie van 8mp 4k UHD (3840 x 2160) kunt u alles tot in detail in beeld brengen. De Dome camera heeft een gemotoriseerde zoomlens van 3.3 – 12mm, dit is in kijkgraden 105 – 37°.


Haarscherpe beelden met 22x zoom. Met onze Boss-line bestuurbare PTZ Dome camera heeft u kraakhelder kleur beeld overdag, en haarscherpe beelden in de nachturen Met een resolutie van 5mp (2592 x 1944) kunt u alles tot in detail in beeld brengen. De Dome camera heeft een sterk infrarood nachtzicht tot 60 meter.


Haarscherpe beelden met onze Boss-line Bullet camera’s. U krijgt kraakhelder kleurbeeld overdag en haarscherpe beelden in de nachturen. Met een resolutie van 8mp (3840 x 2160) kunt u alles tot in detail in beeld brengen. De Bullet camera heeft een sterk infrarood nachtzicht tot 50 meter.

Alle camerasets zijn verkrijgbaar met 1 of meerdere camera’s.
De meeste camera’s zijn ook verkrijgbaar in antraciet.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.