Sjef Hagen Hovenier

Sony Dome camera’s     –   5MP 2K HD

 

Met onze Base-Line Dome camera heeft u kraakhelder kleur beeld overdag, en haarscherpe beelden in de nachturen.
Met een resolutie van 5mp (2560 x 1944) kunt u alles tot in detail in beeld brengen. De Dome camera heeft een sterk infrarood nachtzicht tot 30 meter. De infrarood verlichting in combinatie met de Sony image sensor geeft kraakhelder beeld in de nachturen. De camera heeft een gemotoriseerde auto zoom/focus lens van 2.8 – 12mm, dit is een kijkhoek van 110 tot 37°.

Hij is water- en vandaalbestendig. De bewakingscamera heeft een IP-rating van 66 (IP66) en de behuizing is van solide metaal. Is geschikt tegen de meest extreme weersomstandigheden, temperaturen van -20° tot zelfs +55° en kan elke hoosbui met gemak doorstaan.

De opnamerecorder beschikt over een VGA en HDMI uitgang ondersteunend tot wel 4k ultra HD (3840×2160). Zo kunt u in de hoogste kwaliteit uw beelden live monitoren, terugkijken en back-uppen via uw gewenste monitor of televisie.

Bij Sjef Hagen Hovenier hebben wij een beveiligingsplan gemaakt waarin zowel met het alarmsysteem als de camera’s een perimeter is uitgezet die onbevoegde beïnvloeding ten alle tijden detecteert.