Tijdelijk camera toezicht

Tijdelijk cameratoezicht nodig?

Wij bieden een uniek pakket. Wilt u bijvoorbeeld een bouwplaats beveiligen, dan maken wij een beveiligingsscan waarmee we kunnen zien welke beveiligingsmaatregelen er al getroffen zijn. Bijvoorbeeld verlichting, toegangscontrole, meldplicht, etc. Wij vragen de verzekering aan welke beveiligingsvoorwaarden dit project moet voldoen en adviseren op nog eventueel te nemen maatregelen.

Vervolgens wordt er een rapport opgemaakt door onze security-expert (RSE), waar in het totale beveiligingsplan van het project is opgetekend met de genomen beveiligingsmaatregelen, cameraplan (CP) en een periodiek inspectie programma (PiP). Met dit rapport kunt u aantonen welke verantwoording u heeft genomen ter beveiliging van uw project.

Voor de camera beveiliging hebben wij gekozen voor een draadloze techniek met encryptie hierdoor is draadloos nog veiliger dan ooit!  De recorder heeft zijn eigen gesloten WIFI systeem en kan alleen maar communiceren met de, in de fabriek, gekoppelde camera’s. Dit betekent dat deze niet afhankelijk is van uw bestaande netwerk en neemt daarom dus altijd op, ook als uw eigen netwerk wegvalt.

 

Dit Systeem biedt niet alleen een stabiele en betrouwbare draadloze verbinding, maar tevens ook een vloeiende overdracht van de beelden.   Afstanden tot wel 30m en meer met muren en plafonds binnenshuis zijn haalbaar! Buitenshuis zijn afstanden tot wel 80 meter haalbaar!

Volgens het cameraplan worden de camera’s strategisch geplaatst en filmen elke beweging binnen hun gebied en de recorder kan deze beelden wel twee weken lang vast houden.
Met uw smartphone of computer kunt vanuit de hele wereld live meekijken en zelfs beelden terug kijken. Hiervoor is wel een internetaansluiting nodig. Ook kan er een monitor op de recorder worden aangesloten en zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw kantoor of lobby direct toezicht houden.

Wist u dat er van zo’n monitor een enorme preventieve werking uit gaat!